imorgon.

nu har jag i princip packat allting inför imorgon. vi åker in till stan direkt efter jobbet, ska se om jag hittar nå snyggt jag kan ha på mig på lördag.
tåget går som sagt 20:22, blir först byte i Gävle, och sedan måste vi sitta och
vänta på buss i Uppsala i flera timmar, drygt som fan.
men det äre fan värt. för på lördag får jag se världens sötaste leende igen,
nämligen lillasysters, och gissa om jag har saknat.

<3




big brother i mitt hjärta.


jag garvar alltid lika mycket åt när jessica ramlar.
och puss på att hon är sjukt snygg!




jag blir så less.

varför blir saker och ting aldrig som man tänkt sig?
imorgon är det fredag, vilket betyder att jag och älskling ska till Sala. vi trodde att vi hade kollat upp allting ordentligt och att det bara var att boka biljetter idag.
så fel man kan ha, biljettpriset har stigit hur högt som helst och det enda tåget vi hinner med går 20:22, och då blir restiden över sju timmar lång..

inte direkt så överdrivet spännande, nej. så vi är framme i Sala tidigt på lördag morgon, och då blir det hem till pappa och sova några få timmar för att sedan fixa sig o gå hem till mamma, fika, leka med syster, öppna paket and so on. sen blir det att skynda sig och fixa ännu lite mera saker inför kvällen, som ska spenderas hemma hos daniel. saken är den att, jag HATAR att stressa och att ha lite tid på mig när jag ska göra nånting, jag hatar att åka nattåg, jag hatar jag hatar!
ingenting blev som planerat och jag är sur. plus att jag stannade hemma idag,
pga att jag har ont i hela jävla kroppen! idag är det verkligen inte min dag alltså. och som det ser ut så kommer inte morgondagen att vara det heller..

nu ska jag dränka min irritation med chokladtårta och glass.
xoxo


i hope it kills you on your way down.

då var systembolags-biten invigd för min del också då. blev fem öl och två smirnoff, haha. bara för att liksom. men det var tufft, och jag kände mig jätttteee vuxen när jag fick visa mitt leg, att jag FAKTISKT var tjugo år.
efter att det var avklarat så for vi o käkade kinamat. älskling var hungrig efter sitt läkarbesök, gullungen! mums med friterad kyckling, ris och sötsur sås.

väl hemma igen, efter jobbandet, så hade mormor ulla bakat en tårta som hon lämnat hos oss. som en liten present till mig, i efterskott. ska hugga in på den senare.. och nu har jag nyss klunkat i mig smirre och älskling sveper öl, jag menar, vem vill inte fira efter nio veckor utan alkohol? men vi är taggade som attan inför helgen. det ska bli riktigt roligt! och mysigt också för den delen.

såja, nu ska vi busa.
xoxo








my b-day.

jahapp, då var min tjugoårsdag över då. dagen blev som jag sa, inte så speciell alltså, men jag är nöjd. älskling kom in med frukost på sängen runt tio tiden, crunchy och fil med kanel, varm choklad och ugnsmacka. världens sötaste!
det blev dock ingen present pga en massa omständigheter.. men det kommer ;*
however, sedan har jag jobbat hela dagen, kom hem runt halv tio, lagade mat, färgade mitt hår och duschade. har märkt att födelsedagarna bara blir mindre och mindre speciella.. men på lördag blir det kalas hemma hos mamma. kanske känns lite mer då, när det blir släkt, tårta och sånt där mys.

nu ska vi kolla på 'Fredag den 13onde', den nya versionen.
får la se om det är nå att hurra för.
OCH IMORGON SKA JAG GÅ PÅ BOLAGET FÖR FÖRSTA GÅNGEN!
xoxo







imorgon blir jag vuxen, iallafall på papper. jisses.

idag har jag gått med ett leende på läpparna i princip hela dagen.
jag vet inte riktigt vad det är, men jag har en sån härlig känsla i magen..
känns som fjärilar, fast mycket bättre. det kan ha nånting att göra med att imorgon när jag vaknar så är jag inte nitton år längre, utan TJUGO! woho.
även fast morgondagen inte kommer att vara så speciell i sig, eftersom att jag jobbar 12-9, så känns det sjukt bra. jag ska ladda inför helgen, som bara den alltså. tänk att då får jag langa till mig själv, för första gången ever. höhö, fun!
men som sagt, morgondagen kommer bli lugn, inget ståhej eller annat shit..
bara jobba och sen hem och mysa tillsammans med världens bästa kille.
underbart bra osv.

anyway, nu väntar jag på älskling som är o fixar pan-pizza och annat gott. mums.
ska kicka igång någon film och krypa ner under filten så länge.
och detta blev då mitt sista inlägg som nittonåring. förjävla coolt..
xoxo


mysdag med massa snö.

idag blev det en skotertur för mig och älskling. klädde på mig tusen kilo kläder och världens fetaste hjälm innan vi begav oss, eheeh. man känner sig inte särskilt glamorös vill jag lova.. och brillorna gjorde ju verkligen inte saken bättre.
dock var jag chicken så han fick köra hela tiden. men det var förjävla roligt alltså! höll på att avlida när vi låg i 130 km/h, haha. jag har nog aldrig hållt i mig sådär hårt i någon förut.. men det var mysigt. hela dagen var mysig!
när vi kom hem blev det först och främst en varm dusch, BEHÖVLIGT till tusen, sedan blev det filmgos med varm choklad och toast. vi kollade på 'The Curious Case of Benjamin Button'.. efter att man sett den vet man varken ut eller in.

nu är älskling och fixar med bilen och jag sitter o väntar på att 'Herre på täppan' ska börja på 6an. det verkar ju helkul. och imorgon är det back to work, heja!
xoxo



baby var lagom gullig, haha :*


and im not getting any younger.

blev inge skoteråkande idag. den va knäpp och bara la av. jävla skitgrejer det där.
men åka ska jag tamejfan, innan vintern är slut.. dagen har varit seg för övrigt.
bara legat i soffan och degat. ikväll blir det melodifestivalen o sådär.
vill bara att det ska bli nästa helg, för då bär det av till Sala. ska bli så jävla nice att träffa alla. speciellt lillasyster och mamma. jag längtar sååå! och att träffa
maja och jappe ska inte heller bli helt fel. jag har bokat in kramkalas till tusen.

och på tisdag fyller jag tjugo.. TJUGO jävla år. vilket innebär att jag blir gammal nog för spritbanken, WÖHÖÖW! glöm inte o gratta mig, mkay?
nu ska jag fortsätta dega.
xoxo


alltså. hehhhhh

jag har kommit på mig själv att jag börjat prata lite konstigt. eller ja, norrländska.. jag säger saker som 'ja, man blir ju brydd', 'djävulskt irriterande', 'fel om man..'
'vi måste fara nu' OCH SÅ VIDARE. massa smågrejer är det iallafall, haha.
lagom kul. men man blir väl som man umgås antar jag.
på lunchen idag så gick alla från telab hem till en arbetskamrat, eller vad man nu kallar det? och grattade henne. det bjöds på smörgåstårta, vilket är bland det värsta jag vet, usch. så för min del blev det ungefär åtta glas cola istället.
men det var trevligt.

nu sitter jag och tråkar. har just fixat med håret som kom idag! lucky me.
måste dock färga mitt riktiga några gånger till. men det börjar lik förbannat att likna någonting vettigt nu. SKÖNT. och puss på att det är helg.
älskling och hampus är i Matfors och hämtar den nya skootern som älskling köpt. så imorgon blir det åka av, hähä-hä. jag är spänd. har aldrig åkt förut.. eller jo..
när jag var typ liten, men det räknas inte. så jag ser fram emot morgondagen.
ska testa och köra också, får väl uppdatera hur det gick med den saken.

jaja. nu ska jag poppa metro station på högsta volym och lira donkey kong 3.
xoxo


If you're losing her don't be sad cause she will offer you heart attacks.

galen dag på jobbet. peter, våran chef, var borta så det blev en massa ståhej.
mer än vanligt alltså. anton och janne busringde för fulla muggar, haha. men det såldes bra. jag tog den sista ordern till vårat gåhem-mål. ge mig creed för det.
eller nått. förbannat skönt att sluta tidigare må jag säga..
efter jobbet for vi till ica och skulle kika om mitt hår kommit, JAG ÄR IVRIG,
men som vanligt med min tur så hade det såklart inte kommit. utan imorgon får jag troligtvis det. fucking awesome isåfall. och så är det snart helg, veckorna bara flyger förbi. innan man vet ordet av så är sommaren här!

för övrigt så bokstavligt ÄLSKAR jag Mando Diaos senaste album, 'Give me fire', låtarna går på repeat på min telefon mest hela tiden.
Gloria är verkligen sjukt bra, favorit som fan.

nu ska jag pussas med världens bästa. hörs.


vardagligt trams.

en helt vanlig dag, som alla andra dagar idag faktiskt.
väckarklockan ringde vid halv tio och JAG gick upp och drack kaffe medans det kollades på disney channel. sedan vare dags att börja fixa sig (vilket går mycket snabbare utan min lösfrilla) och det är väl det enda plus med att vara utan det.
anyway, en trött älskling kom upp vid elva tiden och vi åt mysfrukost o kollade på
'the weakest link' SOM VANLIGT <3.  bar iväg till jobbet vid tjugo i tolv..
och dagarna på jobbet består alltid av massa fjant och trams!
det är ju bra att folket som jobbar där har humor och att man har nå att garva åt efter allt gnäll o shit man får höra av alla sura gamla gubbar och gummor.

jag kan helt klart säga att jag fått en helt annan syn på telefonförsäljare numera. förut var jag som en av dom där sura gummorna som bara blev irriterad eller slänger på luren. men nejnej. det skulle jag aldrig göra idag.. vafan.
människorna gör ju bara sitt jobb. så tänk på det ppl. hähä-hä.

sådär ser vanligtvis min dag ut. jag gillar det, även fast arbetstiderna inte är dom bästa. och visst har jag mina stunder då jag blir så less som jag tror jag ska spricka. men överlag så trivs jag, faktiskt. however, whatsoever..
vi kom hem för en stund sen, blev långdusch och sjukt mycket mys.
och nu ska vi kika på någon awesome film och tjocka oss med smågodis.
min kille är bäst. good night.


already back?

tjingeling. en gullig tjej vid namn Sara hjälpte mig att fixa designen
lite, det tackar vi för! ;* för övrigt så känns det inte som att jag är så mycket på skrivarhumöret just ikväll. är trött efter en dryg dag på jobbet. alla de otrevliga personer man kommer till under en dag kan verkligen få en att tappa glöden, totalt.
men annars har dagen varit bra. mamma ringde, och jag fick beställa nytt löshår som hon skulle betala. som en födelsedagspresent i förskott. helt fucking awesome! jag känner mig verkligen naken när jag går runt i mitt blonda (ehum, GULA) hår utan lösfrilla i. men snart slipper man det och kan känna sig som vanligt igen.

egentligen har jag en massa tankar & funderingar jag skulle kunna kladda ut här på bloggen. men atm är jag på tok för trött.
ska skutta in i duschen nu, sen blir det knarka kudde. godnatt.



beställt och klart. känns braaaaa

p a u s

lägger detta med bloggen på hyllan ett tag.
tills jag fått hjälp med designen osv.
BRB som man säger.

im addicted.

DAGENS HISS:
allt som har med nintendo att göra.
extra puss på PK.



DAGENS DISS:
storstädning står på schemat först och främst.

wildheart

idag blev ingenting som det skulle. jag & hjärtat hade planerat världens mysigaste dag.
skulle dricka & äta gott till någon awesome film, sedan skulle kvällen avrundas med att bada tunna och ha det allmänt bäst. hur blev dagen? jo, vi har irriterat oss på varandra till & från i princip hela tiden. våran 'romantiska' middag bestod av makaroner, kassler och någon slags sås.. och nå badande blev d inte på tal om, eftersom puckona som vi skulle låna den av kort och gott är riktiga PUCKON. så istället satt jag och halvkollade på melodifestivalen, spelade tvspel och tröck i mig choklad medans mannen toknötte poker online.
inte så överdrivet spännande och inte så hög mysfaktor, nej.

kan ju säga som såhär att, hade inte lillasyster ringt och varit så himla klok och undebar som hon alltid är, så hade jag nog skippat det här med att göra någon big deal av denna dag hädanefter.. jag förstår inte hur en prinsessa på sex år kan förstå så mycket.

HOWEVER
nu ligger jag i soffan och småsurar. borde nog egentligen försöka få lite sömn.
ska kicka igång en film först och se om det orkas med. god natt ppl.

alla hjärtans

imorse när vi vaknade sken solen, underbart.
blev frukost & tvspel. och sen åkte vi till affären och köpte lite grejs tills ikväll.
ska bada tunna och ha det mest mys, jag är sååå kär!

btw så började jag min blonderingsprocess igår. det tar sig.



jag uppdaterar mer efter ikväll. hoppas alla får en förjävla bra kväll osv.
FÖR DET SKA IALLFALL JAG HA!

en dag i stan, nanana.

idag har jag och min ûbersöta karl varit inne i stan.
köpt en massa grejs till tvspelen, EHEHE. we are nerds :*
sen fick jag hårfärg i 'alla hjärtans dag present', som jag själv valde dåva, så nu blir d färga.
thats all i had to say, over and out.

everything happens for a reason.

jag mår bra. har nog aldrig mått såhär bra förut, aldrig någonsin. inte vad jag kan minnas iallafall. mycket har förändrats i mitt liv de senaste sju månaderna. för exakt 216 dagar sedan klev världens mest underbara person in i mitt liv, på riktigt. och sedan den dagen har ingenting varit som förut. jag har inte varit som jag varit tidigare. jag har blivit en bättre människa. jag har tagit tag i mina fel & brister och gjort saker och ting till det bättre. det är sjukt hur mycket man kan lära sig av någon man älskar..
jag tänker ofta på vad jag skulle gjort, just denna sekund, om jag inte hade tagit det där tåget till Sundsvall just den där dagen, vart hade jag då varit idag? hur hade jag mått? hur många fler misstag och snesteg hade jag hunnit göra? okej, mitt liv var inte totalt fail förut heller, men jag levde bara för dagen. jag såg aldrig framåt. jag bara levde i nuet. vilket jag har insett att man inte kan göra om man ska må riktigt bra. och nej, man kan inte heller haka upp hela sitt liv på en annan person. det är inte det jag menar.. men jag har lärt mig så mycket på den här tiden, och för första gången mår jag bra i mig själv. jag är nöjd med den jag är. mycket krävdes för att jag äntligen skulle ta mig hit. jag har förlorat människor som jag inbillat mig att jag alltid skulle ha kvar, util the end liksom. men jag insett att såna inte växer på träd. och just därför, just därför är jag så förbannat glad att jag äntligen kan säga till världen att 'HÄR ÄR JAG, OCH JAG ÄR BRA' med eller utan massa falsk vänskap runt omkring mig. visst kan jag erkänna att jag saknar vissa stunder. men ingenting kan få de tillbaka. det som har hänt har hänt, så är det bara. huvudsaken är att jag kan hålla huvudet högt och gå framåt i livet. och det kan jag, tillsammans med den person som jag älskar mest av allting på denna jord. mitt livs kärlek, min bästa vän. med den person som gjort mig till den jag är idag. ordet 'tack' räcker inte att säga för allting du fått mig att inse, för allting du fått mig att ta tag i. men det är allt jag kan säga, tacktacktacktack. TACK.


RSS 2.0