vart är orken?

ursäkta inlägget från igår. det var inte riktigt min dag.. egentligen är det dumt att jag gnäller så mycket. jag menar, jag har världens mest underbara pojkvän, som jag vet, skulle gå genom eld och vatten för min skull. hur många kan säga något sådant? anyway. igår kväll kollade jag och hjärtat på Robinson och hade det mys. på natten blev det promenad, gick hem till emil och fick med oss honom ut också. as skönt att traska runt.
idag ligger jag och segar i soffan, SOM VANLIGT, och jag känner att jag verkligen borde ut och röra på mig lite mer än några promenader här och där. menjagärjusåförbannatjävlalat! hjärtat är tråkig och är i garaget idag med, även fast han är sjuk som en idiot med sin körtelfeber. dum unge.
kan iallafall glädja mig åt att idag blir han faktiskt klar med bilen, äntligen!

nu ska jag slå på någon bra film och fortsätta att vara lat.
tjingeling.

tankar så det räcker och blir över.

idag kliar det inom mig. det svider & skaver. jag känner en saknad.. en saknad efter dåtiden. en saknad efter alla mina nära & kära. och framför allt efter mamma.
jag har så mycket tankar. hur är det möjligt att man kan ge upp hela sin värld för en annan människa? för den man älskar? jag fattar inte. visst, jag mår bra, jag är förälskad upp över öronen och allt sånt där. men fortfarande, det blir aldrig så bra som det borde vara. eller blir det? det kanske är jag som aldrig blir nöjd?
jag vet inte. nånting jag vet är att jag skulle göra vad som helst för att spola tillbaka tiden för en stund.. med ett undantag. jag har egentligen aldrig gillat mitt liv, aldrig kunnat säga att jag varit lycklig. inte heller nu kan jag göra det. inte just idag, denna sekund. jag frågar mig själv om & om igen om det är såhär jag vill leva mitt liv.. tusen mil från de människor som alltid funnits för mig och stöttat mig i alla svåra situationer. känna mig ensam så fort jag får minsta lilla motgång. som sagt,
JAG VET INTE, jag vet ingenting. jag antar att det här är såna tankar som kommer att komma & gå.

idag vill jag bara gräva ner mig.


jag hatar nutid
jag vill tillbaka till dåtid och stanna där föralltid
med ett undantag

du.




ever felt that you would die just to hear it?

jag har tappat suget att skriva, totalt alltså. & jag är så satans less på designen..
nån får jättegärna hjälpa mig, mmyes.

som ni kanske märkte så blev det iallafall ingen tripp till Sala som det var tänkt, utan drar i slutet på april istället. peppar inför valborg! det kommer bli lika mysigt som vanligt. det är väl det enda jag kan säga att jag verkligen ser fram emot just nu, allt annat kan dra.. liksom. har ingen större ork till nånting. vet inte vad det är som hänt.. jag känner mig bara.. tom. helt tom inuti.
nu jävlar får det fanimej bli sommar & sol! och gärna stanna så föralltid.

however. helg imorgon. kommer spenderas hemma. älskling har körtelfeber och jag är lite småsjuk. men om jag känner han som jag delar postlåda med så bra som jag tror att jag gör, så kommer JAG att få spendera helgen hemma.. medans han är i garaget och skruvar.. jag hoppas verkligen att jag snart lär känna nå trevliga brudar här uppe, på riktigt, som man kan steka med i sommar! får ta med mig Ellen och gå ner på stan med en "jag söker kompis"-skylt..  what else to do, what else to do..

hej hopp. nu ska jag fortsätta glo på wild kids.

mmm-bop.

då var en till helg avklarad. dock har denna helg mestadels spenderats i soffan..
älskling har varit o fixat med bilarna i princip hela tiden, så igår passade jag på att storstäda här hemma, det behövdes verkligen! men annars så har det bara varit chill. kollat Robinson, family guy och tjockat chips. mysfaktor! och nu ligger jag och funderar på om jag ska ta mig ork till att rensa ur garderoberna?
känns lite småjobbigt faktiskt.

oh, btw, om allting går som det ska så åker vi till Sala på torsdag!
uppdaterar when we know liksom.
xoxo





jag har fortfarande inte hittat orken till att skriva.


RSS 2.0